Pebrots farcits d’arròs i carn

Pebrots farcits d’arròs i carn

Recepta de pebrots farcits amb arròs. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
500 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   6 pebrots de morro de bou de colors
  • •   Mitja llimona, mitja cullerada de llimona, mitja cullerada de canyella i mitja de comí
  • •   2 cullerades d´oli d´oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les hamburgueses a la nevera sobre un recipient amb reixeta.

 

Renta els pebrots, talla’n la part de dalt i buida’ls. Escalfa l’arròs.

 

Sofregeix la ceba directament congelada uns 6-7 minuts. Afegeix-hi la carn retrinxada, el julivert directament congelat, salpebra i cuina 5-6 minuts més. Retira-ho del foc, introdueix-ho en un bol i afegeix-hi la salsa de tomàquet i l’arròs. Barreja-ho amb sal, pebre, canyella, comí i suc de llimona.

 

Farceix els pebrots amb la barreja preparada, cobreix-los amb la part de dalt, col.loca'ls sobre una safata de forn i cuina’ls uns 20 minuts, preescalfant a 220ºC. Serveix-los calents.

 

Cuina Pebrots farcits d’arròs i carn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat