Gambes amb cigrons

Gambes amb cigrons

Recepta de cigrons amb gambes pas a pas.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
390 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes submergint-les uns minuts en aigua freda just abans de cuinar-les.

 

Escalfa una mica d’oli en una cassola i salta-hi les gambes en diverses tandes perquè quedin ben daurades. Reserva-les i sofregeix la ceba i l’all directament congelats a la mateixa cassola.

 

Mentrestant, deixa a part 4 gambes i pela i treu els caps a les altres. Posa els caps i les closques en un cassó amb 250 ml d’aigua i fes-ho bullir 10 minuts.

 

Quan la ceba sigui sofregida, afegeix-hi el tomàquet i deixa-ho sofregir uns minuts més. Incorpora a la cassola els cigrons, el julivert directament congelat, i el suc dels caps i closques de les gambes ben colat.

 

Deixa que la barreja arrenqui el bull, salpebra-ho i després de tancar el foc afegeix-hi les cues de gambes pelades i les gambes senceres.

 

Cuina Gambes amb cigrons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits