Llagosta amb mantega d’ametlla i amanida de Nadal

Llagosta amb mantega d’ametlla i amanida de Nadal

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   2 llagostes cuites partides la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   60 g mantega
  • •   40 g ametlla picada
  • •   1 branqueta de julivert
  • •   1 magrana
  • •   50 g brots de bleda vermella
  • •   1 remolatxa cuita
  • •   ¼ col llombarda
  • •   1 poma vermella
  • •   ½ tassa de nous pelades
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les llagostes. Prepara una amanida tallant finament la col llombarda, la remolatxa i la poma. Agrega els brots i les nous i amaneix al gust abans de servir.

Treu el corall i la carn del cap i reserva. Retira els cossos i talla a rodanxes.

Fon la mantega en una paella, afegeix l’ametlla i ofega a foc molt lent fins que es dauri. Afegeix el julivert picat i retira de la paella i reserva. En la mateixa paella col·loca els cossos i una cullerada de la mantega anterior.

Ofega a foc lent uns minuts perquè prengui temperatura i s’estovi lleugerament. Reparteix el corall i la carn del cap a les closques i col·loca damunt les rodanxes.

En el buit del cap col·loca una cullerada d’amanida. Banya la llagosta amb la mantega d’ametlles i serveix.

 

Compra online Llagosta amb mantega d’ametlla i amanida de Nadal al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits