Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Bacallà confit sobre steak de tomàquet

Bacallà confit sobre steak de tomàquet

Us proposem una manera molt fàcil per confitar el bacallà estalviant oli d'oliva, sense necessitat d'escalfar-lo i controlar-ne la temperatura, ja que el vapor és un sistema de transmissió de temperatura que funciona molt bé amb els peixos a causa del seu tracte gentil i delicat dels aliments. Per completar aquest menú, molt simple: uns moniatos, font de vitamines antioxidants a més d'energia i, ara que comença la temporada, un tomàquet marcat a la planxa com si fos un Steak de carn per completar la ració de vegetals.

Ampliar imatge

Bacallà confit sobre steak de tomàquet

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Paté d'olives 5g
  • •   Tomàquet per a amanida 150g
  • •   Oli d'oliva verge 15g
  • •   Cibulet picat 2g
  • •   Oli d'oliva verge 15ml

Preu net de la ració 4,07€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

Submergeix el LLOM DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL en abundant aigua corrent sense retirar ni punxar l'envàs de buit (10 min).

 

 

Elaboració:

  1. Barregeu el PATÉ D'OLIVES amb l'oli d'oliva. Presenta el LLOM DE BACALLÀ sobre una làmina de film de cuina, salseja amb la barreja i tanca el film hermèticament. Mentrestant escalfa aigua per cuinar al vapor i col·loca el BACALLÀ embolicat sobre la reixa de cocció. Cuina al vapor 5-6 minuts. Reserva.
  2. Mentrestant escalfa una paella antiadherent a foc mitjà-alt i escalfa els moniatos directament congelats, 3-4 minuts, fins que quedin cruixents i calents. Reserva.
  3. Talla el tomàquet per a amanida en làmines gruixudes. Marqueu-les en una paella amb una mica d'oli d'oliva, daurant-se per fora, però quedant lleument cru encara al centre.
  4. Obre el film del BACALLÀ sobre un plat fondo per contenir els sucs de cocció. Presenta el tomàquet i els moniatos en un plat ample. Col·loca el bacallà a sobre i bat els sucs de cocció per obtenir una salsa ben muntada. Salseja. Afegeix cibulet picat per aportar frescor.
Cuina Bacallà confit sobre steak de tomàquet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits