Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Fish & chips...& veggies

Fish & chips...& veggies

Atenció als nostres excel·lents FILETS DE LIMANDA: no contenen additius i són fruit de la pesca sostenible, que certifica l'etiqueta MSC. Un peix suau que farà les delícies de petits i grans. Dóna't un caprici, de tant en tant, amb un fregit cruixent i apetitós i segueix les instruccions d'aquesta recepta perquè tot estigui a taula com ha d'estar... això sí, espera que es refredi l'oli i recicla'l correctament... si simplement ho aboques a la pila daigua, 1 litre pot contaminar fins a 10.000 litres daigua.

Ampliar imatge

Fish & chips...& veggies

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Farina per fregit 40g
  • •   Panco (pa ratllat gruixut) 40g
  • •   Ou batut
  • •   Espècies barbacoa 3g
  • •   Oli d'oliva suau per a fregit

Preu net de la ració 3,25€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

No cal descongelar abans de l'elaboració.
15 minuts abans de començar submergeix els FILETS DE LIMANDA en abundant aigua sense punxar ni tallar l'envàs de buit

 

 

Elaboració:

 

  1. Escalfa abundant oli d'oliva suau (0,4º) en una paella alta, wok o, si en tens, fregidora (140ºC). Escalfa també el teu forn a 100-120ºC per mantenir els aliments calents abans de servir-los. Prepara, a més, una safata apta per a forn amb una capa abundant de paper absorbent.
  2. Quan l'oli estigui calent, introdueix les PATATES FREGIDES directament congelades i fregeix-les 2-3 minuts. Escorre-les bé i passa-les a la safata, i aquesta al forn.
  3. Mentrestant, prepara 3 plats: 1 amb la farina per fregir, un altre amb l'ou batut i un altre amb la panca i les espècies BBQ. Passa el FILET DE LIMANDA per aquest ordre, fins a aconseguir una cobertura gruixuda i completa. Fregeix 1-2 minuts, fins que estigui ben daurat. Retira a la safata i una altra al forn.
  4. Finalment, les VERDURES A TEMPURA. Fregiu-les directament congelades fins que estiguin ben daurades (2-3 min). ... una altra vegada el mateix. A la safata i mantingues al forn, així tot aguanta calent i, més important encara, bén cruixent!
Cuina Fish & chips...& veggies amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits