Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Saltejat amb bacallà i ou estrellat

Salteado con bacalao y huevo "estrellao"

Una fórmula equilibrada per gaudir de tota la untuositat d'uns ous "estrellats" incorporant dues verdures llestes per cuinar que mariden molt bé tant amb el bacallà com amb els ous. A nivell nutricional no hi falta res: proteïnes d'alt valor biològic, energia en forma d'hidrats de carboni de patates, fibra. Pots afegir una peça de fruita a les postres o, si ho prefereixes, acompanyar amb una amanida verda.

Ampliar imatge

Saltejat amb bacallà i ou estrellat

Dificultat Baixa
15' min
Preparació Mostrar Mostrar

Presenta els espinacs directament congelats en un bol apte per a microones. Cobreix i cuina 4-5 min. a potència mitjana-baixa (500 W). Passa el contingut a un colador i eixafa amb una cullera per eliminar l'excés de líquid.

Escull un plat pla apte per a microones. Presenta les patates directament congelades a la base, cobreix i escalfa a microones 4-5 min. a potència mitjana-alta (650 W).

Mentrestant escalfa una paella ampla a foc mitjà i salteja els espàrrecs directament congelats amb oli, sal i pebre (2 min.) Un cop daurats afegeix els espinacs i ofega a foc mitjà fins que estiguin ben cuinats. Baixa el foc al mínim i suma-li el esmicolat de bacallà. Aparta-ho del foc, tapa-ho i espera 2 minuts. Mentrestant fregeix un ou de gallina. Recupera les patates i reparteix el saltejat de bacallà, espàrrecs i espinacs a sobre. Finalment "estrella-li" l'ou.

Cuina Saltejat amb bacallà i ou estrellat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits