Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Caldós de bacallà a la donostiarra

Caldós de bacallà a la donostiarra

Et proposem un caldós molt suau, però alhora gustós que es recolza en la recepta clàssica del Lluç Donosti. La gelatina que precipita el bacallà emulsiona amb el suc dels llegums, el vinagre i l'oli d'oliva, amb tot el sabor de l'all daurat. Proteïnes de fàcil digestió del peix, mongetes suaus i energètiques, fibra i vitamines de la coliflor; com sempre, menú complet, fàcil, gustós i... que no esgarrapa cap butxaca.

Ampliar imatge

Caldós de bacallà a la donostiarra

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Mongetes blanques o pintes en conserva 150g
  • •   All 5g
  • •   Julivert picat 2g
  • •   Caiena (Bitxo)
  • •   Vinagre de sidra 15g
  • •   Oli d'oliva verge extra 30g

Preu net de la ració 2,42€

Preparació Mostrar Mostrar

No és necessari descongelar abans de cuinar.

  1. Escalfa una cassola ampla a foc lent amb l'oli d'oliva, el gra d'all tallat en làmines i la caiena.
  2. Una vegada es daurin les làmines d'all, afegeix les mongetes amb una miqueta del seu suc de conservació.
  3. Quan arrenquin a bullir afegeix el vinagre, el julivert picat i la COLIFLOR EXTRA directament congelada. Espera 2 minuts i afegeix els DAUS DE BACALLÀ SENSE ESPINES directament congelats. Cuina a foc mínim 3-4 minuts i deixa reposar fora del foc per a assegurar el punt de cocció del centre del bacallà. Llest.

Prepara caldós de bacallà amb ajuda de la Sirena. Deliciosos menús combinables amb productes la Sirena, llestíssims en menys de 30 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits