Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Vegan kartoffel salat (Amanida de patata)

Vegan kartoffel salat (Amanida de patata)

Les cols de Brussel·les, i per extensió tota la família de coliflors, cols, bròquils i romanescos, tenen mala fama, sobretot entre els nens, pel seu desagradable sabor. Aquests sabors amargs amb tocs de sofre es donen només quan les bulls, NO SI LES CUINES AL VAPOR, QUE LES DEIXA DOLÇOS sense notes desagradables. Fixa't que la manera més ràpida de cuinar al vapor és al microones, on les verdures es cuinen amb la seva pròpia aigua, en un temps rècord i amb una despesa energètica mínima, ja que no has d'encendre el foc per bullir aigua. De fet, no has de rentar una cassola al final.

Ampliar imatge

Vegan kartoffel salat (Amanida de patata)

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Patates rostides 150g
  • •   Cogombrets a la Polonesa 80g
  • •   Estragó picat (opcional) 5g
  • •   Mostassa magrana a la antiga

Preu net de la ració 3,74€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

No cal descongelar-lo abans de l'elaboració.

 


Elaboració:

 

Presenta la ració de PATATES ROSTIDES en un plat apte per a microones. Tapa i cuina 2-3 minuts a tota potència (850W). Reserva.
Col·loca les COLS DE BRUSSEL·LES directament congelades en un bol apte per a microones. Afegeix-hi l'estragó en fulla picada i una cullerada d'oli d'oliva. Tapa i cuina 5-6 minuts a potència mitjana (500 W). Reserva.
Mentrestant, escalfa una paella a foc baix-mitjà i cuina BEYOND SAUSAGE directament congelada fins que estigui calenta al centre (3-4 min.).
Prepara la salsa: presenta la mostassa en un bol i afegeix el suc de conservació dels cogombrets, tant com necessitis per muntar una salsa lleument cremosa però fluida. Talla els cogombrets a discos. Finalment afegeix les COLS DE BRUSSEL·LES i BEYOND SAUSAGE, tallada. Amaneix i presenta sobre les patates. Decora amb una mica de ceba tendra picada.

Cuina Vegan kartoffel salat (Amanida de patata) amb ajuda de la Sirena. Descobreix els millors menús de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits