Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Salmó amb tzatziki de mongetes tendres

Salmó amb tzatziki de mongetes tendres

El Tzatziki és un amaniment grec de Iogurt, cogombre i cibulet. Et proposem elaborar aquesta recepta amb mongetes tendres només cuinades al vapor per introduir verdures refrescants als teus menús pel bon temps. Marida genial amb el salmó, font excel·lent de greixos saludables, de proteïnes i de vitamina A, especialment rellevant per protegir-te dels efectes del sol a la teva pell.

Ampliar imatge

Salmó amb tzatziki de mongetes tendres

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Iogurt grec 60g
  • •   Ceba tendra picada 20g
  • •   Suc de llimona 10ml
  • •   Sal 2g

Preu net de la ració 3,43€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

No cal descongelar-lo abans de l'elaboració. 10 minuts abans de començar, submergeix la PORCIÓ DE SALMÓ en aigua freda abundant sense punxar ni retirar l'envàs.

 

 

Elaboració:

 

  1. Escalfa les PATATES AMB ALL I JULIVERT al teu microones, en un plat, tapat, 4 minuts a potència mitjana (650 W). Deixa-ho refredar. Mentrestant cuina les mongetes tendres al vapor, 3 minuts. Refreda.
  2. Bat el iogurt amb la sal i el suc de llimona. Amaniu les patates i les mongetes tendres amb aquesta salsa.
  3. Sala i cuina la PORCIÓ DE SALMÓ a la planxa, a foc fort, menys d'un minut per cada costat si t'agrada sucós i gairebé cru al centre. Per cuinar completament baixa el foc i augmenta el temps a 2 minuts per cada costat.
Cuina Salmó amb tzatziki de mongetes tendres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits