Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Fideuà de calamars en romesco

Fideuà de calamars en romesco

Encara que les paelles o les fideuàs es consideren un plat per a dies de festa, en realitat van sorgir com una solució per completar un menú en un sol plat: Arròs o fideus com a font d'hidrats de carboni, poca proteïna animal i aquelles verdures o llegums que estiguessin disponibles al moment. La Sirena rendeix honor a aquesta idea amb opcions a punt per cuinar perquè, si vols, puguis gaudir d'aquests tresors gastronòmics diàriament.

Ampliar imatge

Fideuà de calamars en romesco

Dificultat Baixa
25' min
Ingredients Mostrar Mostrar

Preu net de la ració 5,27€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

Descongela els calamars en un recipient amb reixeta, tapats ia la nevera, la vespra (6-8 hores).

 

 


Elaboració:

 

  1. Escalfa el teu forn a 200-220 ºC. Mentrestant escalfa una paellera o paella apta per a forn a foc fort. Salteja el CALAMAR PATAGÒNIC NET TROSSEJAT amb un rajolí d'oli d'oliva i daura'ls 1 minut. Reserva.
  2. A la mateixa paella, a foc fort, afegeix la SAMFAINA DE VERDURES directament congelada amb un rajolí d'oli d'oliva (sal no). Salteu-ho a foc fort 2-3 minuts i afegiu-hi el sofregit. Abaixa el foc i deixa-ho reduir fins a evaporar tota l'aigua.
  3. Encara a foc baix, afegeix els fideus i dórals. Afegeix-hi un parell de cullerades més d'oli d'oliva (2 minuts). Mentrestant, barreja el sobre de FUMET CONCENTRAT DE PEIX DE ROCA amb 1 got d'aigua (250 ml.) i porta-ho a ebullició.
  4. Afegeix de nou el CALAMAR PATAGÒNIC TROSSEJAT a la paellera i torna a pujar el foc. Mulla amb el FUMET DE PEIX, reparteix bé i porta al forn (6-8 minuts) fins que s'hagi consumit tot el brou. Retira-ho, deixa-ho reposar 1 minut i serveix-ho amb una cullerada de salsa romesco.
Cuina Fideuà de calamars en romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits