Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Cassola de rap i gambó

Cassola de rap i gambó

Un menú de plat únic i de gran valor alimentari. La combinació de llegums (faves) i cereals (arròs) ens aporta energia i proteïnes d'alt valor biològic de manera completament natural. Treu tot el suc a les possibilitats de les verdures de La Sirena que ja vénen netes, tallades i a punt per cuinar directament congelades. Com a premi, a més, les nostres saboroses cloïsses blanques que sempre s'obren bé, ja cuites i pasteuritzades.

Ampliar imatge

Cassola de rap i gambó

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Mongetes estofades 100g
  • •   Picada de nyora o pebrot 0,5g
  • •   Oli d'oliva verge extra 25g
  • •   Aigua 100ml

Preu net de la ració 5,77€

Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una cassola ample a foc fort. Daura els GAMBONS (3) tan sols 30 segons perquè l'oli prengui el seu sabor. Abaixa el foc i afegeix 2 glaçons d'ALL TROSSEJAT directament congelats. Un cop dissolts i cuinats afegeix 1 cullereta de nyora trossejada. Ofega uns segons.
Afegeix el pebrot tricolor directament congelat i puja el foc perquè es daurin i evaporin ràpidament l'aigua, quedant daurats i dolços (3 minuts). Suma-li el sofregit casolà i ofega-ho amb la resta d'ingredients a foc lent (2 minuts).

Mentrestant barreja el sobre de FUMET DE PEIX DE ROCA amb l'aigua. Afegeix-ho a la cassola i deixa que trenqui a bullir.
Afegeix les mongetes cuites i mantén la cassola en bull amb el foc al mínim. Afegeix el rap directament congelat i cuina a foc mínim fins que estigui ben cuit al centre (4-6 min)


Col·loca de nou els gambons a la cassola i aparta-ho del foc, només necessiten escalfar-se per quedar just al punt.

Cuina Cassola de rap i gambó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits