Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Mandonguilles en samfaina de verdures i patates

Mandonguilles en samfaina de verdures i patates

Com pots veure, a La Sirena tenim tots els elements per separat perquè tu puguis dissenyar menús complets sense pelar, pastar, rentar o tallar... màxima comoditat i seguretat per a resoldre de manera saludable i equilibrada: Proteïna animal, delicioses patates amb alfàbrega fresca, hortalisses d'estiu disponibles durant tot l'any i salsa de tomàquet amb oli d'oliva verge.

Ampliar imatge

Mandonguilles en samfaina de verdures i patates

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Tomàquet fregit 175g
  • •   Làmines d'ametlla 15g
  • •   Orenga seca 1g

Preu net de la ració 2,79€

Preparació Mostrar Mostrar
  1. Escalfa una paella a foc lent amb un raig d'oli d'oliva verge. Afegeix les làmines d'ametlla, i, quan es daurin, l'orenga i LA SAMFAINA DE VERDURES, puja el foc i salteja 2 minuts. Afegeix el tomàquet fregit i aigua fins a la textura desitjada per a la salsa, però no sal. Baixa el foc i afegeix les MANDONGUILLES DE CARN directament congelades i tapa per a cuinar-les completament (6-7 MINUTS).
  2. Mentrestant presenta les PATATES A l'ESTIL MEDITERRANI directament congelades en un plat apte per a microones. Cobreix i posa-ho en el microones 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W).
  3. Serveix el guisat de mandonguilles en el plat i acompanya amb les PATATES A l'ESTIL MEDITERRANI.
Cuina mandonguilles en samfaina de verdures i patates. Deliciosos menús combinables amb productes la Sirena, llestíssims en menys de 30 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits