Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Broquetes de "xoco" bbq & amanida

Broquetes de "xoco" bbq & amanida

La nostra AMANIDA D'ARRÒS té un perfil nutricional excel·lent: Energia provinent de l'arròs i dos dels grans als quals els senta bé la ultracongelació: pèsols i blat de moro, sempre tendres i dolços, que no aporten només carbohidrats, sinó fibra, vitamines i proteïnes vegetals . Així, només ens falta combinar amb vegetals frescos com la poma, que ens donarà un contrapunt d'acidesa... o l'ALVOCAT A DAUS, amb un perfil de greixos supersaludable, que ens aporta untuositat. A més, el potó, sempre tendre, que aporta poques calories perquè gairebé no conté greix... 

Ampliar imatge

Broquetes de "xoco" bbq & amanida

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Poma àcida (granny smith) 100g
  • •   Coriandre picat 5g
  • •   Sal
  • •   Broquetes de bambú

Preu net de la ració 2,67€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Presenta les TIRES DE POTÓ en un recipient amb reixeta, tapa i introdueix a la nevera (5-6 h)
Treu l'ALVOCAT A DAUS de la nevera 5 minuts abans de l'elaboració del menú.

Elaboració:

Presenta l'AMANIDETA D'ARRÒS en un bol apte per a microones. Tapa i cuina 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Passa-la a un colador i esbandeix-la amb aigua corrent per refredar ràpidament. Deixa que s'escorri bé sobre el mateix colador.
Mentrestant, talla la poma àcida a daus i barreja la SALSA DE SOJA amb la MAIONESA en un bol ample. Afegeix-hi els DAUS D'ALVOCAT, la poma i l'ENSALADILLA D'ARRÒS ja freda. Remena-ho bé, afegeix el coriandre picat i reserva.
Talla les TIRES DE POTÓ a daus i enfila-les a les broquetes. Escalfa una paella antiadherent a foc fort i daura-les sobre una mica d'oli d'oliva, 30 segons per cadascuna de les 4 cares. Presenta l'amanida al plat i col·loca a sobre les broquetes de TIRES DE POTÓ.

Cuina Broquetes de "xoco" bbq & amanida amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits