Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Llom de lluç austral confitat en vinagreta de carxofes

Llom de lluç austral confitat en vinagreta de carxofes

Encara que no incorpora hidrats de carboni, el nivell d'energia és lleugerament alt per la quantitat d'oli que utilitzes. Al no escalfar-se per sobre de 100 °C no perd el seu caràcter saludable, així que, en certa manera, es pot considerar un menú complet. Els greixos vegetals (festucs i oli), a diferència dels hidrats de carboni, alliberen la seva energia en l'organisme de forma més lenta i dosada. En qualsevol cas, aquelles persones amb un alt grau d'activitat física poden afegir 2 llesques de pa integral (80g) o 150g de patates.

Ampliar imatge

Llom de lluç austral confitat en vinagreta de carxofes

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Festucs crus 5g
  • •   Poma verda 75g
  • •   Bitxos en conserva no picants 10g
  • •   Oli d'oliva verge extra 35g
  • •   Gra d'all 10g
  • •   Fulla de llorer 1g
  • •   Romaní

Preu net de la ració 4,21€

Preparació Mostrar Mostrar
  1. Col·loca el llom de LLUÇ AUSTRAL PREMIUM en una paella petita amb la pell cap amunt. Afegeix el gra d'all, el llorer, el romaní i l'oli d'oliva per a confitar. Tapa i escalfa a foc mínim fins que vegis emergir la primera bombolla. Aparta del foc i deixa reposar 3-4 minuts per a assegurar el punt de cocció del lluç confitat. Reserva el LLOM DE LLUÇ AUSTRAL apart.
  2. Posa de nou el cassó amb l'oli a foc mínim. Afegeix-li els CORS DE CARXOFA directament congelats i cuina a foc mínim fins que estiguin tendres (10 minuts). Escorre'ls de l'oli i talla'ls per la meitat.
  3. Escalfa una paella a foc alt i daura en ella els ALLS TENDRES TROSSEJATS directament congelats afegint una mica de l'oli de confitat (1 min).
  4. Baixa el foc i afegeix les CARXOFES i els festucs perquè es daurin lleument (2 min).
  5. Mentrestant talla la poma en fines làmines i els bitxos en cèrcols gruixuts.
  6. Presenta tots els ingredients en el plat, afegeix sal i pebre al gust.
  7. Com a salsa, elabora una vinagreta amb l'oli aromatitzat i un parell de cullerades del suc de marinat dels bitxos, que conté vinagre.
Llom de lluç austral confitat en vinagreta de carxofes. Deliciosos menús combinables amb productes la Sirena, llestíssims en menys de 30 minuts!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits