Confit d’ànec amb mango i fruits del bosc

Confit d’ànec amb mango i fruits del bosc

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 gr de groselles
  • •   Sal i pebre
  • •   Anís estrellat
  • •   1 Branqueta de farigola
  • •   Oli verge extra
  • •   ½ Got d’aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els confit d’ànec submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs. Quan treguis els confit del seu envàs, reserva els sucs.

En una cassola amb un rajolí d’oli ofega la ceba perla directament congelada fins que quedi daurada, afegeix l’anís estrellat, el mango a daus i salta 2 minuts. Reserva uns quants daus de mango per a l’emplatat i afegeix a la resta els sucs del confit i la salsa de soia. Incorpora els confit d’ànec i l’aigua a la cassola i deixa-ho coure tot a foc lent entre 15-20 min. Retira els confit i passa per la batedora la salsa.

Emplata el confit i cobreix-ho amb la salsa de mango. Decora amb uns fruits vermells i els trossos de mango que teníem reservats.

 

Cuina Confit d’ànec amb mango i fruits del bosc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits