Llagostins amb salsa còctel a l’anet

Llagostins amb salsa còctel a l’anet

Llagostins amb salsa còctel i anet. El plat ideal per a les teves festes!

Dificultat Baixa
10 min
Entrant
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   1 pack de salsa cocktail la Sirena (No disponible)
  • •   Anet trossejat (No disponible)
  • •   Pebre en gra (No disponible)
  • •   Fulles de llorer (No disponible)
  • •   20 llagostins Mediterrani la Sirena (No disponible)
Preparació Mostrar Mostrar

Posa un recipient al foc amb aigua i unes fulles de llorer i unes boletes de pebre negre. Quan l'aigua arrenqui el bull, afegeix sal abundant i els llagostins directament congelats. Calcula 1 minut a partir de que l'aigua torni a arrencar el bull.

 

Retira els llagostins i refreda'ls amb aigua i gel. Serveix-los acompanyats de la salsa còctel barrejada amb l'anet trossejat.

 

Cuina Llagostins amb salsa còctel a l’anet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat