Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Saltejat de xipirons

Saltejat de xipirons

La PUNTILLA DE CALAMAR ORIENTAL és excel·lent per saltejats i plats ràpids on sempre queda tendre, sucosa i saborosa. D'altra banda, uns excel·lents CORS DE CARXOFA, tot rendiment i, com a energia, uns daus de PATATES A L'ESTIL MEDITERRANI cuinades ja amb alfàbrega fresca que només cal escalfar per utilitzar en multitud d'ocasions. Un exemple fantàstic de la filosofia alimentària Sirena: Solucions saludables a l'abast de totes les butxaques.

Ampliar imatge

Saltejat de xipirons

Dificultat Baixa
15' min
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Col·loca la PUNTETA DE CALAMAR en un recipient amb reixa, tapada i la nevera (4-6 hores).
15 minuts abans de l'elaboració de la recepta col·loca els cors de carxofa en un bol apte per a microones i posa'l 4 minuts a potència baixa per poder-les manipular còmodament (360 W).

Elaboració:

1. Talla ELS CORS DE CARXOFA per la meitat. Escalfa una paella àmplia a foc mitjà amb un rajolí d'oli d'oliva i daura-les per la part interior (2 min). Afegeix les PATATES A L'ESTIL MEDITERRANI directament congelades i ofega-les al costat dels CORS DE CARXOFA. Abaixa el foc i tapa (3-4 min).

2. Escalfa una paella a part a foc fort. Assequeu bé les PUNTILLES DE CALAMAR perquè no us esquitxi l'oli en daurar-les. Presenta-les a la paella (ben calenta) i afegeix-hi un rajolí d'oli d'oliva i un pessic de pebre negre mòlt. Dora-les no més de 20 segons per cada costat.

3. Afegeix la PUNTETA DE CALAMAR a la paella amb les carxofes i les patates perquè deixi anar el suc i s'acabi de cuinar (1 min.) Afegeix una punteta de bon pebre vermell fumat.

Cuina Saltejat de xipirons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits