Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Amanida de marisc

Amanida de marisc

Els adobats són genials per obrir la gana. De fet, els sabors àcids (... i també els amargs) es consideren aperitius, és a dir, que obren la gana: aquest és el sentit literal del terme. Quant als mariscs, diferents avantatges nutricionals: Un perfil complet quant a minerals, Vitamina A al musclo, proteïnes amb baixa aportació calòrica a la rodanxa de potó, però, això si, quan incorporis mariscs cuits als teus plats, prova sempre de sal al final, ja que es cuinen reproduint les condicions de l'aigua de mar perquè no dilueixin els seus nutrients als brous de cocció.

Ampliar imatge

Amanida de marisc

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Ceba tendra en vinagre 20g
  • •   Guindilla dolça amb vinagre 20g
  • •   Pebrot vermell picat 20g
  • •   Pebrot verd picat 20g
  • •   Mongetes blanques en conserva 110g
  • •   Tàperes en conserva 15g
  • •   Julivert picat
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Vinagre de Jerez

Preu net de la ració 2,77€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

La Vigília, col·loca tots els mariscs en un recipient amb reixeta, tapats ia la nevera (8 h).


Elaboració:

 

  1. Escorreu les mongetes del suc de conservació. Talla els bitxos en cèrcols fins i barreja en un bol tots els ingredients. Mou amb delicadesa amb ajuda de dues culleres. Prova per comprovar el nivell de sal...A punt!
Cuina Amanida de marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix els millors menús de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits