Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Magret d'ànec a la vainilla amb mango brasejat

Magret d'ànec a la vainilla amb mango brasejat

El nostre MAGRET D'ÀNEC PREMIUM funciona molt bé amb sabors dolços, per això se'ns acudeix maridar-lo amb mango, que ja pelem, tallem a daus i utltracongelem perquè en puguis gaudir tot l'any al punt òptim de maduració. Així de fàcil. Et proposem afegir-hi vainilla, un sabor que funciona molt bé en plats festius salats, no només com a postres. Una recepta fàcil de fer apta de les taules més exclusives.

Ampliar imatge

Magret d'ànec a la vainilla amb mango brasejat

Dificultat Baixa
25' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   VAINILLA BOURBON
  • •   FESTUCS PICATS
  • •   SUCRE MORENO

Preu net de la ració 3,76€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Submergeix el MAGRET D'ÀNEC PREMIUM en abundant aigua corrent sense punxar ni obrir el seu envàs (15 min). Retireu l'envàs i assequeu-lo bé embolicant-lo en paper absorbent.

Text Elaboració:

1. Escalfa una paella ampla i salta el MANGO A DAUS directament congelat amb el sucre bru i un rajolí d'oli fins que es daurin els daus. Reserva. Aboca mig got d'aigua a la mateixa paella per recuperar tots els sucs caramel·litzats. Escalfa novament i deixa reduir aquests sucs fins que tinguin textura gairebé de salsa. reserva.

2. Escalfa una paella petita a foc lent i presenta el MAGRET D'ÀNEC PREMIUM amb la part de la pell en contacte. Deixa que es dauri i dilueixi tot el greix (2-3 minuts). Sense pujar el foc gira'l tan sols 1 cop i repeteix l'operació fins que es dauri bé. Reserva'l sobre un paper absorbent que retingui el seu excés de sucs.

3. Afegeix-hi un parell de cullerades del greix d'ànec als sucs del mag i bat-ho fins a obtenir una salsa.

4. Talla la beina de vainilla per la meitat al llarg i retira les llavors amb l'ajuda d'un ganivet petit. Barreja-les amb els daus de mango

5. Fileteja el MAGRET D'ÀNEC PREMIUM en fins escalopins i presenta'ls al plat en forma de ventall. Salseja'ls i acompanya'ls amb els daus de mango, uns festucs pelats i uns vidres de Sal Maldon.

Compra online Magret d'ànec a la vainilla amb mango brasejat al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits