Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Sardines "al ferro" amb saltat mediterrani

Sardines "al ferro" amb saltat mediterrani

Un exemple excel·lent que el preu dels aliments no està relacionat amb el seu valor nutricional. Proteïnes d'alt valor biològic de les sardines, peix blau amb alts nivells de omega3, diversitat de verdures riques en fibra, vitamines i pigments antioxidants. Com a hidrat de carboni, dues llesques de pa: posar les sardines damunt, ja depèn de tu.

Ampliar imatge

Sardines "al ferro" amb saltat mediterrani

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Llavors de sèsam blanc i negre 10g
  • •   Romaní fresc o sec picat 5g
  • •   Tomàquets cherry 80g
  • •   Pa 90g

Preu net de la ració 1,86€

Preparació Mostrar Mostrar
  1. Descongela els FILETS DE SARDINA submergint-los en aigua amb un pessic de sal, aproximadament 15 minuts. Asseca'ls amb paper de cuina abans de cuinar-los a la planxa, encara que estiguin lleument congelats.
  2. Escalfa una paella ampla a foc mig-alt. Afegeix EL SALTAT MEDITERRANI directament congelat, un raig d'oli d'oliva i un pessic de sal. (2 min).
  3. Afegeix els tomàquets cherry, les llavors i el romaní. Continua cuinant a foc mitjà 4-5 minuts més.
  4. Mentrestant escalfa una paella antiadherent a foc fort i daura les sardines per la part de la pell sense girar-les fins que quedin completament cuinades (1 minut).
  5. Presenta el saltat en el plat, damunt les sardines. Acompanya amb el pa.
Cuina sardines "al ferro" amb saltat mediterrani. Deliciosos menús combinables amb prodcutes la Sirena, llestíssims en menys de 30 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits