Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Xipirons i cigrons per cullera solista
Encara que per a la majoria els xipirons sigui sinònim de fregit, es tracta d'un calamar petit i tendre que es cuina en un tres i no res, de sabor delicat però intens. La nostra PUNTILLA DE CALAMAR ve neta de ploma, llesta per a un saltat mínim i, com avui, aportar tot el seu sabor en una recepta tan clàssica com desitjable, d'alt valor però baix preu. Completa els vegetals amb un tomàquet amanit o una peça de fruita a les postres.
Preu net de la ració 2,09€
Descongelació:
Per a la PUNTILLA DE CALAMAR. Presenta els calamars en un recipient amb reixeta, tapa'l i introdueix-lo a la nevera (4-5 h). Esbandiu-los i escorreu-los lleument per assegurar que tots es descongelen per igual.
Elaboració:
1. Un cop descongelada, assequeu bé la punta de calamar sobre paper de cuina. És important perquè es dauri i no deixi anar excessiva aigua a la paella. Salpebra.
2. Escalfa una paella a foc fort i espera que estigui ben calenta. Aboqueu la PUNTILLA DE CALAMAR i afegiu un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Reparteix i cuina mig minut, fins que canviïn de color. Reserva en un plat.
3. En un morter marca les ametlles, els becs, la nyora i dos glaçons de BARREJA D'ALL I JULIVERT. Retorna la paella al foc, però aquest cop al mínim. Afegeix-hi 2 cullerades d'oli i daura lleument la picada uns segons. Afegeix-hi els cigrons i part del seu suc de conservació (o aigua, si ho prefereixes).
4. A la que arrenquin a bullir afegeix una altra vegada la PUNTILLA DE CALAMAR i els sucs que hagi desprès. Deixa cuinar un parell de minuts a foc mínim i... Has afinat la cullera?
Que fàcil que és menjar bé