Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Tataki de salmó

Tataki de salmón - la Sirena

Es tracta d'una recepta amb un excel·lent balanç de greixos saludables: Omega 3 del salmó i omega 6 de l'alvocat, sempre al punt òptim de maduració. Afegeix aliments vegetals crus rics en fibra i vitamines, a més d'un cereal de fàcil digestió com a font d'hidrats de carboni.

Ampliar imatge

Tataki de salmó

Proba a fer aquest tataki de salmó: està increïble!

Dificultat Mitja
15 min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Cogombre (100 g)
  • •   Ceba tendra (40 g)
  • •   Llavors de sèsam blanc i negre (20 g)
  • •   Algues

Preu net de la ració 4,89€

Preparació Mostrar Mostrar
  1. Treu mig alvocat del congelador 5 minuts i talla'l fàcilment en fines làmines encara semicongelat.
  2. Acaba de descongelar-les ja disposades als plats.
  3. Acompanya-les amb unes rodanxes de cogombre i ceba tendra. A més, les teves algues i germinats preferits.
  4. Prepara una maionesa batuda amb un toc de salsa de soja.
  5. Estén llavors de sèsam blanc i negre sobre un plat.
  6. Asseca bé el lloms de salmó i arrebossa'l al sèsam.
  7. Escalfa una planxa a foc fort i daura el salmó 20-30 segons per cada cara.
  8. Talla'l en fines làmines i presenta aquest tataki juntament amb els vegetals i la salsa.
  9. Acompanya amb un bol d'arròs blanc, llest en 2-3 minuts al microones
Cuina Tataki de salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits