Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb guacamole i nachos
Si hi ha algun aliment vegetal al qual us afavoreixi la congelació tant com al pèsol o el blat de moro dolç, aquest és sens dubte l'alvocat: Es recol·lecta en climes autòctons en punt òptim de maduració i textura. S'ultracongela per preservar tot el sabor, textura, acidesa i untuositat. Més clar l'aigua. L'avantatge principal és que en tot el procés no intervé la temperatura, arxienemiga de l'alvocat... per això, avui dia, no hi ha millor manera de conservar-lo. Davant la fresca també té avantatges, tots a favor teu: El congelat no cal saber escollir-lo o madurar-lo. No pardeja, no rep cops i no s'ha de pelar. Així, el guacamole original, fiable, ràpid, barat i sempre fred s'elabora, sens dubte, amb el nostre ALVOCAT EN DAUS.
Preu net de la ració 3,32€
Text Elaboració:
Pel FILET DE LLUÇ. Submergeix l'envàs en aigua corrent abundant sense obrir ni punxar (5 minuts). Retira les capes de film i les de cartró per separat per a una gestió de residus responsable.
Elaboració.
1. Presenta la teva ració d'ALVOCAT A DAUS sobre un plat pla en una capa, cobreix i espera 10 minuts.
2. Mentrestant talla els tomàquets a discos amples. Pica la ceba tendra i les fulles de coriandre. Aboca el suc de mitja llimona sobre l'ALVOCAT A DAUS i comença a picar-los a forquilla. Afegeix-hi la ceba tendra, el coriandre picat i els tomàquets.
3. Escalfa una paella a foc fort. Un cop calent afegeix un rajolí d'oli d'oliva i cuina els FILETS DE LLUÇ 1 minut per cada costat. Salpebra i afegeix les teves espècies preferides
Que fàcil que és menjar bé