Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Tataki de tonyina amb arròs i verdures

Tataki de atún

MSC són les sigles que identifiquen aquelles captures pesqueres que es duen a terme de manera sostenible, amb responsabilitat envers els ecosistemes marins. Així, els nostres FILETS DE TONYINA MSC no t'han de preocupar a aquest efecte, la seva traçabilitat pesquera i de seguretat alimentària és incomparable. Així, són excel·lents per a receptes asiàtiques com el Tataki, una cocció molt curta que permet degustar la millor tonyina en tota la seva esplendor.

Ampliar imatge

Tataki de tonyina amb arròs i verdures

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar

Preu net de la ració 5,45€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Submergeix els FILETS DE TONYINA MSC en abundant aigua corrent sense punxar ni retirar el seu envàs (10 min).

Elaboració:

1. Estén les llavors de sèsam en un plat pla. Arrebossa el FILET DE TONYINA MSC en elles. Escalfa una paella o planxa a foc fort i, quan estigui calenta, daura el tataki no més de 20 segons per cadascuna de les cares, sense oli. Passa-ho a un plat i talla-ho a fines rodanxes.

2. Escalfeu una paella a foc mitjà-alt i salteu les VERDURES PER WOK directament congelades amb un rajolí d'oli 2 minuts. Abaixa el foc, afegeix les faves de soja verda MUKIMAME i aparta del foc.

3. Mentrestant introdueix un saquet d'ARRÒS BLANC PER A MICRO i cuina 2 minuts a potència màxima (850 W). Presenta l'arròs al plat al costat del saltat tipus Wok i el teu tataki de tonyina. Acompanya amb salsa de soja al gust.

Cuina Tataki de atún amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits