Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Tataki de tonyina amb arròs i verdures

Tataki de atún

MSC són les sigles que identifiquen aquelles captures pesqueres que es duen a terme de manera sostenible, amb responsabilitat envers els ecosistemes marins. Així, els nostres LLOMS DE TONYINA MSC no t'han de preocupar a aquest efecte, la seva traçabilitat pesquera i de seguretat alimentària és incomparable. Així, són excel·lents per a receptes asiàtiques com el Tataki, una cocció molt curta que permet degustar la millor tonyina en tota la seva esplendor.

Ampliar imatge

Tataki de tonyina amb arròs i verdures

Dificultat Baixa
20' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Mukimame 150g
  • •   Llavors de sèsam blanc i negre

Preu net de la ració 7,45€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Submergeix els LLOMS DE TONYINA MSC en abundant aigua corrent sense punxar ni retirar el seu envàs (10 min).

Elaboració:

1. Estén les llavors de sèsam en un plat pla. Arrebossa el LLOMS DE TONYINA MSC en elles. Escalfa una paella o planxa a foc fort i, quan estigui calenta, daura el tataki no més de 20 segons per cadascuna de les cares, sense oli. Passa-ho a un plat i talla-ho a fines rodanxes.

2. Escalfeu una paella a foc mitjà-alt i salteu les VERDURES PER WOK directament congelades amb un rajolí d'oli 2 minuts. Abaixa el foc, afegeix les faves de soja verda MUKIMAME i aparta del foc.

3. Mentrestant introdueix un saquet d'ARRÒS BLANC PER A MICRO i cuina 2 minuts a potència màxima (850 W). Presenta l'arròs al plat al costat del saltat tipus Wok i el teu tataki de tonyina. Acompanya amb salsa de soja al gust.

Cuina Tataki de atún amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits