Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Rap a l'all "cremat"

Rap a l'all "cremao"

El que és bo, si simple, dues vegades bo; una màxima de la gastronomia popular que és evident en aquesta cassola de pescadors que aporta tot allò necessari en un sol plat: Midó de les patates, proteïna d'alt valor biològic del rap i la nostra ració d'hortalisses en dues versions diferents del tomàquet. Això si, el secret de la cocció del Rap és mantenir-lo a la mínima temperatura possible, així perd el mínim daigua i queda sucós en boca. El segon factor és el temps... davant del dubte, una mica menys.

Ampliar imatge

Rap a l'all "cremat"

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   All tallat a làmines 8g
  • •   Tomàquet cherry 80g
  • •   Julivert picat 5g
  • •   Oli d'oliva verge extra 25ml
  • •   Pebre negre al gust

Preu net de la ració 3,03€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Col·loca els daus de rap en un recipient amb reixeta, tapat, a la nevera (6-8h).

Elaboració:

Col·loca les PATATES BRAVES directament congelades en un bol apte per a microones. Tapa i cuina 3-4 min a potència mitjana-alta (650 w).
Mentrestant, escalfeu una cassola baixa a foc mínim amb l'oli, els tomàquets cherry i les làmines d'all. Quan les làmines estiguin molt, molt daurades, afegeix el TOMÀQUET FREGIT AMB OLI D'OLIVA VERGE, les PATATES BRAVES i EL RAP A DAUS. Salpebra.
Tapa i cuina a foc mínim 2-3 minuts, per al foc i espera 2-3 minuts més. Destapa i mou la cassola en cercles perquè tots els sucs es muntin bé. Afegeix julivert picat.

Cuina Rap a l'all "cremao" amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits