Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Llom de tonyina, amanida d'algues i maionesa de wasabi

Empedrat de tonyina semi-fred

Estem davant d'una proposta eminentment rica en proteïnes d'alt valor biològic, fibres vegetals i greixos saludables. El fet que no incorpori carbohidrats no li resta valor saciant, ja que tots dos nutrients (proteïnes i greixos) també són saciants i aporten energia. De fet, els greixos provinents de la maionesa, de l'alvocat, les llavors de sèsam i, per descomptat, l'omega 3 de la tonyina, componen una mena de cocktail cardiosaludable que, com veus, pot passar desapercebut en un festí per a els sentits com és aquest plat tan refrescant.
Per descomptat, sempre li pots afegir una bosseta d'ARRÒS BLANC PER A MICROONES LLISTÍSSIM, que potencia encara més la seva personalitat oriental.

El mango, en canvi, juntament amb els tomàquets, el cogombre i la ceba tendra aporten les fibres necessàries per digerir en "pau peristàltica", a més d'aportar totes les vitamines (totes, ja que no es cuinen), també ens aporten l'acció de els seus pigments antioxidants.

Un menú complet, natural i ràpid. Per menjar bé no cal saber cuinar, sinó combinar correctament els aliments.

Ampliar imatge

Llom de tonyina, amanida d'algues i maionesa de wasabi

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Wasabi pasta 1 cullereta
  • •   Cogoll d'amanida
  • •   Les teves algues preferides
  • •   Llavors de sèsam
  • •   Oli de sèsam
  • •   Salsa de soja
  • •   Tomàquet cherry
  • •   Suc de llimona

Preu net de la ració 7,47€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Per al'alvocat: Retira mig alvocat de l'envàs, tanca bé i torna l'envàs al congelador. Presenta el teu MIG AGUACATE cap per avall en un plat, cobreix-lo amb film i espera que perdi la fermesa del congelat (30 min). Descongela els LLOM DE TONYINA MSC 4X125g en el seu propi envàs, sense punxar-lo ni obrir-lo, submergint-lo en abundant aigua corrent (10 min). Un cop fora de l'envàs asseca bé amb paper de cuina abans de cuinar.


Elaboració:

1. Prepara l'amaniment per a l'amanida: Barreja la salsa de soja, el suc de llimona i l'oli de sèsam. Afegeix-hi les algues i el cabdell d'enciam tallats nets fins, els tomàquets tallats a quarts i les llavors de sèsam. Reserva.
2. Barreja el wasabi amb la maionesa i bat fins a aconseguir un bonic color verd mat. Com més verda, més picant.
3. Per als LLOM DE TONYINA: Escalfa una paella o planxa a foc fort. Presenta cada llom sobre una cullerada d´oli. Afegeix sal i pebre. Espera 30 segons i gira. Afegeix-hi una cullerada d'oli a sobre. 30 segons més, gira sobre el lateral 10 segons per segellar.
4. Talla els alvocats a grills i prepara'ls com a base al plat. Col·loca l'amanida al damunt, Acompanya amb el llom de tonyina i la maionesa de wasabi.

Cuina Llom de tonyina, amanida d'algues i maionesa de wasabi amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits