Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Bacallà en pilpil de pèsols

Bacallà en pilpil de pèsols

Aquesta recepta té un excel·lent nivell de llegums digeribles rics en sucres naturals, de proteïna i de greixos. Per completar el menú només necessites hortalisses o verdures crues, així que serveix tant una amanida verda amb tomàquet com unes postres de fruita natural.

Ampliar imatge

Bacallà en pilpil de pèsols

Dificultat Mitja
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   dents d'all (8 g)
  • •   Fulles d'alfàbrega fresca (5 g)
  • •   Oli d'oliva verge extra (20 g)

Preu net de la ració 2,43€

Preparació Mostrar Mostrar

1. Talla les dents d'all a làmines fines.

2. Escalfa l'oli a foc lent i fregeix les làmines d'all fins que estiguin completament daurades.

3. Reserva-les sobre un paper absorbent perquè quedin ben cruixents.

4. Abaixa el foc al mínim.

5. Presenta el LLOM DE BACALLÀ amb la pell cap amunt.

6. Cuina a foc mínim 4-6 minuts, tapat, fins que el bacallà es torni completament blanc mat.

7. Mentrestant cuina els pèsols al vapor 3-4 minuts, directament congelats.

8. Retira els lloms de bacallà i tritura els sucs del cassó amb una batedora elèctrica, fins a muntar una emulsió de textura cremosa (pilpil).

9. Pica finament alfàbrega al gust i afegeix-la al pilpil.

10. Barreja-ho bé i afegeix els pèsols ja cuinats.

11. Presenta el pilpil de pèsols en un plat fondo i presenta el bacallà a sobre.

12. Acaba de salsejar el peix amb el Pilpil i decora-ho amb les làmines d'all i les fulles més tendres i petites d'alfàbrega.

Compra online Bacallà en pilpil de pèsols al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits