Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Empedrat de tonyina semi-fred

Empedrat de tonyina semi-fred

Un magnífic llom de tonyina d'aleta groga que aporta totes les proteïnes necessàries per al menú. A més, la combinació de midons, fibra i proteïnes vegetals dels llegums. És, sens dubte, un menú de perfil altament energètic.

El mango, en canvi, juntament amb els tomàquets, el cogombre i la ceba tendra aporten les fibres necessàries per digerir en "pau peristàltica", a més d'aportar totes les vitamines (totes, ja que no es cuinen), també ens aporten l'acció de els seus pigments antioxidants.

Un menú complet, natural i ràpid. Per menjar bé no cal saber cuinar, sinó combinar correctament els aliments.

Ampliar imatge

Empedrat de tonyina semi-fred

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Llenties 1/2 bol
  • •   Cogombre fresc
  • •   Tomàquets cherry
  • •   Aove
  • •   Ceba picada
  • •   Llavors de comí
  • •   Llavors de coriandre
  • •   Julibert picat

Preu net de la ració 5,78€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Passa els daus de mango necessaris a un bol amb reixeta, tapat, a la nevera. (2-3 hores).

Descongela els LLOM DE TONYINA en el seu propi envàs, sense punxar-lo ni obrir-lo, submergint-lo en abundant aigua corrent (10 min). Un cop fora de l'envàs asseca bé amb paper de cuina abans de cuinar.

Elaboració:

1. En un bol, barreja les mongetes amb el MANGO A DAUS, el cogombre tallat a discos i els tomàquets tallats a daus. Afegeix-hi un pessic de sal, pebre i el julivert picat.

2. Escalfa una paella a foc molt suau. Afegeix, en sec, les llavors de comí i de coriandre. Deixa torrar uns segons i afegeix l'oli d'oliva. Deixa que les llavors es fregeixin fins a prendre una potent i penetrant aroma i un color torrat. Escaldeu l'empedrat amb l'oli i les llavors.

3. Per als LLOM DE TONYINA MSC 4 X125g: Retorna la paella al foc i puja a foc fort. Presenta el LLOM DE TONYINA MSC 4X125 g. sobre una cullerada doli. Afegeix sal i pebre. Espera 30 segons i gira. Afegeix-hi una cullerada d'oli a sobre. 30 segons més, gira sobre el lateral 10 segons per segellar. Talla, presenta i salseja amb oli de sèsam i coriandre.

Cuina Empedrat de tonyina semi-fred amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits