Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Daus de tonyina Yakitori

Daus de tonyina Yakitori

Els saltats de verdura de LA Sirena són una solució excel·lent per introduir les verdures a la teva alimentació diària sense haver de seleccionar, rentar, pelar o tallar. Pensa per un moment la varietat de cadascuna d'elles que hi ha , per exemple, aquest SALTAT TAILANDÈS: Blat de moro baby, bròquil, brots de soja, pastanaga, bolets, pebrot groc... diversitat de colors significa també diversitat de nutrients. La tonyina aporta proteïnes i greixos cardiosaludables; l'arròs, la sacietat en forma d'hidrats de carboni. Un exemple perfecte de gastronomia asiàtica; no en va, la dieta japonesa és considerada, juntament amb la Mediterrània, en una de les més saludables del Món.

Ampliar imatge

Daus de tonyina Yakitori

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Salsa Yakitori 40g
  • •   Semillas de sésamo 10g
  • •   Broquetes de bambú

Preu net de la ració 3,87€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

Prepara un bol amb abundant aigua i sal (30-35 g/sal per litre, com l'aigua de mar). Submergeix els DAUS DE TONYINA i espera 5 minuts. Retira'ls i asseca'ls bé abans de cuinar-los.

 


Elaboració:

 

  1. Col·loca els DAUS DE TONYINA D'ALETA GROGA de 3 a 3 sobre la teva superfície de treball. Travessa'ls amb una broqueta de bambú sense aixecar-los, així es dauraran per igual a la planxa.
  2. Escalfa una paella ampla a foc fort i salteja el SALTAT TAILANDÈS directament congelat amb un rajolí d'oli. Al cap de dos minuts abaixa el foc i segueix cuinant 2 minuts més.
  3. Mentrestant, introdueix el saquet d'ARRÒS BLANC PER A MICRO al microones sense punxar-lo. Cuina 2-3 minuts a potència màxima (850 W).
  4. Finalment, escalfa una planxa o paella ampla i daura les broquetes de DAUS DE TONYINA D'ALETA GROGA 15-20 segons per cadascuna de les cares (4). Presenta-les al plat amb salsa Yakitori, afegeix el SALTAT TAILANDÈS i l'ARRÒS BLANC PER A MICRO. Acaba amb unes llavors de sèsam torrat, blanc i negre.
Cuina Daus de tonyina Yakitori amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits