SOPA PICANT DE GAMBES I POLLASTRE

SOPA PICANT DE GAMBES I POLLASTRE

15 min
339 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 pits de pollastre la Sirena
  • •   1 litre de brou de pollastre
  • •   1 ceba vermella
  • •   1 arrel de gingebre
  • •   1 bitxo fresc
  • •   1 llima
  • •   Herba llimona (lemon grass)
  • •   Xili en pols
  • •   Coriandre
  • •   200 ml de llet de coco
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

El dia anterior, deixa descongelar el pollastre a la nevera. Descongela les gambes també a la nevera, dins d’una safata amb reixeta.

Prepara tots els ingredients frescos: ratlla el gingebre, talla el lemon grass i el bitxo, pica el coriandre.

Escalfa el brou, afegeix-hi el gingebre, el lemon grass i el bitxo. Afegeix-hi també un dau d’all i la meitat de la llet de coco. Cou-ho uns 5 minuts.

Dins d’una paella, escalfa una mica d’oli d’oliva suau o oli de gira-sol.

Afegeix els pebrots, directament congelats, afegeix també els alls tendres i, finalment, els xampinyons.

Mentrestant, talla el pollastre a tires i afegeix-lo. Seguidament, afegeix-hi les gambes i, un cop cuites, afegeix-ho tot a la cassola del brou.

Deixa-ho bullir uns instants i afegeix-hi la resta de llet de coco amb el xili, la pell ratllada de la llima i el seu  suc .

Decora amb el coriandre.

Cuina SOPA PICANT DE GAMBES I POLLASTRE amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat