Bacallà a la biscaïna

Bacallà a la biscaïna

Dificultat Baixa
30 minuts min
Segon plat
460 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 pebrots de romesco (o nyores)
  • •   200 g de patata rostida a rodanxes la Sirena
  • •   1 fulla de llorer
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   Oli d'oliva i sal
  • •   Pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cuetes de bacallà en la nevera, sobre un recipient amb reixeta.

 

Elimina la tija i les llavors interiors dels pebrots i posa’ls en remull durant almenys 3 hores. Quan estiguin hidratats, raspa la carn, posa-la en un got de batedora, agrega-hi 500ml d’aigua i tritura-ho.

 

Asseca bé les cuetes de bacallà, enfarina-les i fregeix-les per tongades (poca quantitat cada vegada) en abundant oli calent; retira-les i reserva-les.

 

En una cassola àmplia, engreixada amb 3 cullerades d’oli d’oliva, sofregeix les verdures directament congelades, remenant de tant en tant, durant un parell de minuts; agrega-hi el julivert i l’all (directament congelats) i la fulleta de llorer.

 

Afegeix-hi el vi, deixa’l evaporar, remena i incorpora les patates. Aboca-hi l’aigua dels pebrots, salpebra-ho i cuina-ho durant 10 minuts a foc suau.

 

Quan faltin 3 minuts per finalitzar la cocció, agrega-hi les cuetes de bacallà i deixa bullir tot el conjunt. Retira-ho del foc, deixa-ho temperar i serveix-ho.

 

Cuina Bacallà a la biscaïna amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits