FIDEUÀ NEGRA AMB FAVES I CALAMARCETS

FIDEUÀ NEGRA AMB FAVES I CALAMARCETS

Dificultat Baixa
15 min
385 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el calamar a la nevera d’un dia per l’altre dins d’un recipient amb reixeta.

Posa els fideus al forn amb un raig d’oli i cou-los a 170ºC. Remena’ls per tal que es torrin per igual.

Dins d’una paellera, escalfa unes 5 cullerades d’oli d’oliva i daura l’all. Afegeix-hi els calamars ben escorreguts.

Quan comencin a perdre l’aigua, afegeix-hi les faves i, finalment, els fideus.

Mulla-ho amb el brou calent, afegeix-hi la tinta i acaba la cocció al forn.

Serveix amb allioli.

Cuina FIDEUÀ NEGRA AMB FAVES I CALAMARCETS amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits