Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ragout de rap amb bolets, llagostins i crumble d'avellanes
Prepara el crumble barrejant la farina amb la mantega i les avellanes triturades. Estén-ho sobre una làmina de paper de forn i cou-ho a 170ºC durant uns 10 minuts. Una vegada fred, esmicola-ho.
Descongela les cues de rap en el frigorífic, sobre una safata amb reixeta. Seguidament, separa els lloms i talla’ls a daus. Salpebra i reserva.
Treu el sofregit del congelador una hora abans d’elaborar la recepta.
Descongela els llagostins submergint-los en aigua freda amb sal mitja hora abans d’elaborar la recepta. Una vegada descongelats, treu-los de l'aigua i pela’ls deixant els caps.
Amb les espines del rap, les closques dels llagostins, una fulla de llorer i 200 ml d’aigua, prepara un brou curt que no ha de bullir més de 20 minuts. Afegeix-hi un sobre de fumet de roca si vols un sabor més intens. Cola i reserva.
Escalfa dues cullerades d’oli en una cassola i afegeix les cebetes directament congelades. Ofega-ho durant uns 10 minuts i afegeix-hi el vi blanc. Una vegada s’hagi reduït, afegeix-hi el sofregit de tomàquet i, seguidament, els bolets, directament congelats. Passats uns 10 minuts, cobreix amb el fumet.
Enfarina el rap, afegeix-ho a la cassola i cou-ho uns cinc minuts. Afegeix un dau d’all i julivert, incorpora els llagostins i cou-ho un parell de minuts.
Finalitza amb el crumble per sobre.
Que fàcil que és menjar bé