Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broqueta de gamba amb pil-pil de pebrot
Deixa descongelar les broquetes a la nevera, sobre una safata amb reixeta, durant unes 8 hores.
Salta a foc fort, amb una mica d’oli, el pebrot tricolor per tal que es descongeli.
Talla l’all a rodanxes i, en un cassó, escalfa 80 ml d’oli d’oliva amb els alls i el pebrot.
Cuina suaument i, posteriorment, tritura amb la batedora, afegint unes gotes de llimona, sal i els daus d’all i julivert.
Salpebra les broquetes. Marca-les en una paella amb una mica d’oli, aproximadament 40 segons per cada costat. També les pots fornejar uns 8 minuts, amb un raig d’oli.
Aboca el pil-pil sobre les gambes i escalfa un minut més.
Pots servir aquesta recepta amb unes rodanxes de patata fregides o al forn.
Que fàcil que és menjar bé