Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broqueta de gamba amb pil-pil de pebrot
Deixa descongelar les broquetes a la nevera, sobre una safata amb reixeta, durant unes 8 hores.
Salta a foc fort, amb una mica d’oli, el pebrot tricolor per tal que es descongeli.
Talla l’all a rodanxes i, en un cassó, escalfa 80 ml d’oli d’oliva amb els alls i el pebrot.
Cuina suaument i, posteriorment, tritura amb la batedora, afegint unes gotes de llimona, sal i els daus d’all i julivert.
Salpebra les broquetes. Marca-les en una paella amb una mica d’oli, aproximadament 40 segons per cada costat. També les pots fornejar uns 8 minuts, amb un raig d’oli.
Aboca el pil-pil sobre les gambes i escalfa un minut més.
Pots servir aquesta recepta amb unes rodanxes de patata fregides o al forn.
Que fàcil que és menjar bé