Broqueta de gamba amb pil-pil de pebrot

Broqueta de gamba amb pil-pil de pebrot

Dificultat Baixa
10 min
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les broquetes a la nevera, sobre una safata amb reixeta, durant unes 8 hores.

Salta a foc fort, amb una mica d’oli, el pebrot tricolor per tal que es descongeli.

Talla l’all a rodanxes i, en un cassó, escalfa 80 ml d’oli d’oliva amb els alls i el pebrot.

Cuina suaument i, posteriorment, tritura amb la batedora, afegint unes gotes de llimona, sal i els daus d’all i julivert.

Salpebra les broquetes. Marca-les en una paella amb una mica d’oli, aproximadament 40 segons per cada costat. També les pots fornejar uns 8 minuts, amb un raig d’oli.

Aboca el pil-pil sobre les gambes i escalfa un minut més.

Pots servir aquesta recepta amb unes rodanxes de patata fregides o al forn.

Cuina Broqueta de gamba amb pil-pil de pebrot amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits