Cassoletes de vieires amb cava

Cassoletes de vieires amb cava

Dificultat Baixa
20 min
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les vieires a la nevera o submergint-les en aigua freda amb el seu propi envàs tancat.

Marca les vieires per ambdós costats en una paella ben calenta amb una mica d’oli. Reserva-les i salpebra-les.

En la mateixa paella, amb una mica d’oli i a foc fort, afegeix la ceba directament congelada.

Cuina la ceba a foc baix fins que agafi color.

Afegeix-hi el cava i deixa evaporar l’alcohol.

Afegeix la nata líquida junt amb el rovell d’ou i deixa espessir a foc molt baix.

Afegeix les vieires, deixa coure durant menys d’un minut i salpebra.

Farceix les cassoletes, decora amb el cibulet picat, ratlla per sobre una mica de formatge parmesà i gratina en el forn.

Cuina Cassoletes de vieires amb cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits