Lloms de lluç amb beixamel de marisc i escamarlans

Lloms de lluç amb beixamel de marisc i escamarlans

Dificultat Baixa
30 min
455 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç en el frigorífic o, si tens pressa, els pots submergir en aigua fresca amb el seu propi envàs al buit.

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua fresca amb sal.

Una vegada descongelats, talla’ls per la meitat, tallant primer la cua des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.

Prepara la beixamel: escalfa una cassola amb la mantega, afegeix la farina, posteriorment la llet calenta poc a poc i el raig de brandi; deixa cuinar a foc baix fins que quedi espesseït i no tingui gust a farina.

Afegeix a la salsa beixamel tres o quatre cullerades de salsa de marisc i salpebra.

Salpebra els lloms de lluç i, en una safata de forn, cobreix-los amb la salsa beixamel. Forneja’ls a 220º C durant 8-10 minuts.

Col·loca els escamarlans en una altra safata de forn, amb paper de forn. Dóna’ls-hi punt de sal, cobreix-los amb la salsa i introdueix-los en la part superior del forn pre-escalfat a 220º C durant 4-6 minuts.

Cuina Lloms de lluç amb beixamel de marisc i escamarlans amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits