Salmó marinat

Salmó marinat

Salmó marinat

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

- Retira l'envàs als lloms de salmó encara congelats.

- Escalfa el forn a 200-210ºC, funció ventilador.

- Talla el salmó directament congelat: Podràs separar-lo en fines làmines i manipular còmodament sense que es fonamenta.

- Aprofita per presentar les làmines directament al plat de servei perquè es descongelin directament aquí en pocs minuts.

- Mentrestant, un cop descongelada, estira la bola de pizza amb un corró sobre una mica de farina fins estirar completament, ben fina.

- Barreja la salsa olivada amb una cullerada d'oli i pinta la superfície de la massa amb ajuda d'un pinzell. S'enforna 6-8 minuts.

- Cuina la minestra a el vapor, amb bull fort, de 10-12 minuts

- Escalfa una paella àmplia a foc fort i salta els bolets directament congelades amb oli, sal i pebre.

- Un cop s'evaporin tots els sucs de descongelació i comencin a daurar-se afegeix el vinagre de Mòdena i baixa el foc. Deixa que s'evapori fins que els bolets adquireixin un to caramel·litzat.

- Presenta la minestra de verdures en una safata amb una mica d'oli, sal i pebre. Alíñala directament amb els bolets i tot el seu suc de cocció. Reserva.

- Un cop descongelat el salmó s'empolvora per sobre el pebre vermell i el cafè. Reparteix els pistatxos finament picats i ralla la pell de llima directament per sobre.

- Presenta la minestra i el salmó per separat. Trenca la base de pizza a manera de Crakers cruixents amb què menjar el salmó.

Cuina Salmó marinat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits