Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Cassoleta de bacallà amb carxofes i pèsols

Lasanya vegana & gaspatxo de mango

Les receptes del Xef Carlos Maldonado són una estupenda base per construir menús complets al teu gust: incorporen la salsa i el peix, que aporten proteïnes completes, greixos saludables del peix i l'oli d'oliva verge (omega 3 + omega 9) i estan al punt just de sal. Així, és molt fàcil escollir qualsevol de les solucions vegetals de La Sirena, que tampoc requereixen descongelació, i poder completar fàcilment un dinar o sopar saludable i sostenible.

Ampliar imatge

Cassoleta de bacallà amb carxofes i pèsols

Dificultat Baixa
10' min
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

No cal descongelar. Regeneració directa.

 

 


Elaboració (menys de 10 minuts):

 

  1. Per al BACALLÀ: Col·loca'l sobre un plat apte per a microones sense retirar l'envàs. Practica un petit tall al film com a vàlvula de sortida de vapors de cocció i cuina 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Obre l'envàs (compte, crema) i acompanya amb la teva guarnició preferida.
  2. Mentrestant, escalfa una paella a foc fort i afegeix les carxofes trossejades amb un rajolí d'oli, sal i pebre. Salteja a foc fort 2 minuts, abaixa el foc i segueix cuinant 2 minuts més.
  3. Un cop cuinat el bacallà, abans d'obrir l'envàs i servir-lo, col·loca els PÈSOLS EXTRAFINS en un bol apte per a microones. Tapa i cuina 3-4 minuts a potència alta (850 W).
  4. Presenta carxofes, bacallà, salsa i pèsols al mateix plat.
Cuina Cassoleta de bacallà amb carxofes i pèsols amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits