Lluç adobat amb saltat d’arròs

Lluç adobat amb saltat d’arròs

Recepta de peix amb salsa rosa i arròs. Un plat deliciós!

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
538 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades d’anet sec
  • •   5 cullerades de vinagre blanc
  • •   20 g de mantega
  • •   50 g de farina per a fregits
  • •   1 cullerada de julivert
  • •   Sal
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   2 cullerades de tomàquet fregit
Preparació Mostrar Mostrar

Un dia abans, deixa descongelar els filets de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Talla per la meitat els filets i posa’ls a adobar en un bol amb vinagre, all, julivert, anet i un polsim de sal i pebre durant 30 minuts.

 

Escalfa una olla amb aigua i bull les mongetes, directament congelades, durant 5 minuts. Per fer la salsa, barreja la maionesa amb el tomàquet fregit i el julivert.

 

Escalfa una paella amb mantega i afegeix-hi la ceba congelada i sofregeix-la durant 5 minuts. Salta les mongetes i l’arròs congelat 5 minuts més.

 

Enfarina els filets de lluç adobats i fregeix-los amb abundant oli fins que es daurin. Serveix-los acompanyats del saltat d’arròs i la salsa.

 

 

Cuina Lluç adobat amb saltat d’arròs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits