Descongelació: Presenta els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL a un recipient amb reixa, tapa-ho i introdueix-lo a la nevera (3-4 hores). Elaboració: 1.Escalfa aigua amb sal per cuinar la pasta. Quan bulli introdueix els fusilli i cuina el temps recomanat per l'elaborador. Escorre'ls sota l'aixeta per refredar ràpidament la pasta i afegeix-hi un rajolí d'oli d'oliva per evitar que s'enganxi. Afegeix la SALSA PER A SALMÓ i amaneix al teu gust. 2.Mentrestant escalfa una paella a foc mitjà-alt i cuina els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL amb un pessic de sal, pebre i un rajolí d'oli d'oliva, 1 minut per cada costat, fins que quedin ben blancs al centre. Reserva. 3. A la mateixa paella, afegeix el SALTAT DE BRÒCOLI, CARXOFES I TOMÀQUET i salteja 2-3 minuts amb un rajolí d'oli. Abaixa el foc i continua 2 minuts més.Afegeix les verdures a la pasta juntament amb les olives negres. 4.Presenta l'amanida de pasta al plat i col·loca els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL al costat dels sucs que desprengui durant el repòs.