Descongelació: Per al marisc: Descongela gambes i cigales submergides en aigua corrent, amb una cullereta de sal per litre d'aigua (10-15 min).
Elaboració: Col·loca la bossa del fumet sobre un plat fondo i introdueix al microones 5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Mentrestant talla els pebrots rostits, directament congelats, en daus més o menys grans. Escalfa la teva paellera a foc mig-fort, afegeix l'oli d'oliva i daura gambes i cigales tan sols un moment perquè l'oli prengui tot el sabor (30 segons). reserva a part. Afegeix els pebrots a la paellera, sofregeix-los lleument i afegeix el fumet. Espera que bulli. Un cop bulli, afegeix l'arròs i remou només 1 cop perquè quedi ben repartit. No ho moguis més. Cuina amb bull suau 10 minuts, fins que es begui tot el líquid. Quan faltin 2 minuts reparteix els musclos directament congelats. Presenta les gambes i cigales sobre la teva paella, tapa i espera 2-3 minuts perquè l'arròs quedi ben cuinat al centre.