Carbassa pelada a daus

Carbassa pelada a daus

Bossa 400 g
1,99 €

1kg =4,98 €

UDS

Descripció

Carbassa pelada, tallada a daus i ultracongelada. Ni més ni menys. D'entrada, et resol l'incòmode moment de pelar i retirar les llavors de la carbassa: temps, aigua i riscos… la pell és gairebé més una escorça dura, llisa i… impredictible davant d'un ganivet.

Si la salteges per introduir-la com a guarnició, fes-ho directament des de congelat… li queden genials uns fruits secs, llavors i pell de taronja ratllada.

Si és per crema: un truc… no cal bullir-la. Cuina-la al vapor al microones, més ràpid, més eficient, menys oxidatiu. Presenta-la en un bol, tapa i programa potència mitjana-alta 6-8 minuts. Després afegeix-li l'aigua o el brou, o fins i tot tritura-la sola. Tant en fred com en calent tant a l'hivern com a l'estiu.

Un exemple: DAUS DE CARBASSA en un bol ample amb 3 cullerades d'oli d'oliva, la pell ratllada de mitja taronja, mig got de llet de coco, sal i una punteta de cúrcuma o la teva espècie favorita. Tapa i cuina 8-10 minuts a 650 W. Retira del microones i refreda afegint 5 glaçons de gel. Tritura-ho i et quedarà una crema freda de carbassa a l'estil tailandès.

Més detalls

Avantatge nutricional

Cosina germana de carbassons, síndries o cogombres, la carbassa aporta poques calories i alts nivells de fibra, la qual cosa la converteix en una hortalissa saciant. El seu color ataronjat es deu a la presència de beta-carotens, pigments resistents a la cocció com el de pastanagues, moniatos, mànecs o taronges, precursors de la Vitamina A que reben, per això, el nom de provitamina-A. Com segurament ja saps ajuden a protegir la vista i la pell, a més del sistema immunitari, intervenint en molts altres processos del metabolisme.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Cuina totes les verdures directament congelades, segons el temps de cocció que aconsellem per a cada mètode: Al dente: Menor temps de l’indicat. Tendra: Major temps de l’indicat.

Vapor (4-6 min): Porta l'aigua fins a ebullició. Col·loca la verdura en la reixeta per a coure al vapor i cuina tapada el temps indicat.

Microones (6-7 min): Col·loca la verdura en un recipient apte per a microones, tapa i cou a potència mitjana-alta el temps indicat.

Ofegat (6-8 min): Escalfa una cassola o paella a foc baix-mig. Afegeix la verdura i un raig d'oli d'oliva, tapa i cuina el temps indicat.

Saltat (4-5 min): Escalfa una paella o wok a foc mig-alt. Afegeix la verdura, un raig d'oli i cuina-la destapada remenant-la sovint el temps indicat.

Bullit (3-5 min): Bull aigua amb sal en una olla. Afegeix la verdura i cuina el temps indicat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

CARBASSA PELADA A DAUS ULTRACONGELADA. Ingredients: carbassa.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 18 kcal/77 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 2,7 g (dels quals, Sucres: 2,5 g); Fibra: 2 g; Proteïnes: 0,9 g; Sal: 0,02 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3301

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits