Coulant fantasma (recepta per Halloween)

Coulant fantasma (recepta per Halloween)

Dificultat Baixa
7 min
Postres
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Bastonets de xocolata
Preparació Mostrar Mostrar

Preparar els coulants, seguint les indicacions de l’envàs: no cal descongelar prèviament el producte. Retirar l’embolcall de plàstic, col·locar-ho amb la mateixa safata de cartró en el microones i escalfar a màxima potència (850w) aproximadament durant 1-1:20 minuts. Deixar reposar uns instants.

 

Fer amb nata muntada la forma de fantasma i posar-hi 2 bastonets de xocolata com si fossin els ulls. Servir a l’instant.

 

Suggeriment: la forma de fantasmes també es pot fer amb merenga o amb fondant

Cuina Coulant fantasma (recepta per Halloween) amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits