Llom de salmó noruec amb salsa de gamba vermella i carbassó

Llom de salmó noruec amb salsa de gamba vermella i carbassó

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades salsa de tomàquet
  • •   1 nou de mantega
  • •   1 culleradeta de pebre vermell
  • •   1 fulla llorer
Preparació Mostrar Mostrar

Pela les gambes vermelles deixant en 8 d'elles el cap i la cua unides al cos. Reserva.

Col·loca els cossos i els caps de les gambes en una paella amb dues cullerades d'oli. Sofregeix a foc baix fins que es daurin i en l'últim moment afegeix el pebre vermell. Afegeix el llorer, una tassa d'aigua i deixa reduir a la meitat.

Cola el brou resultant i reserva. A la mateixa paella posa la mantega i la ceba. Ofega 8 minuts a foc lent i afegeix les cloïsses. Tapa i cuina 3 minuts fins que les cloïsses s'obrin. Tira el sofregit en el got de la batedora al costat del brou i la salsa de tomàquet. Tritura i reserva.

Cuina els lloms de salmó a la planxa uns 4 minuts i a continuació les gambes. Serveix els lloms de salmó acompanyats de les gambes, les cloïsses i unes rodanxes de carbassó. A l'últim moment afegeix la salsa de gambes.

 

Compra online Llom de salmó noruec amb salsa de gamba vermella i carbassó al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits