Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gall de Sant Pere amb crema de carxofes i pilpil de bolets
El Gall de Sant Pere és un peix pla de sabor delicat i mantegós semblant al turbot o llenguado que et presentem en lloms de ració sense espines. Aquests peixos funcionen molt bé amb sabors vegetals i untuosos, per això us proposem una recepta amb una crema de carxofes suau i llisa, a més d'una emulsió de bolets amb tots els seus sucs. Una recepta clàssica i elegant sense compliacions ideal per gaudir del millor peix a les teves taules més festives.
Preu net de la ració 5,24€
DESCONGELACIÓ
1. El dia abans, descongela el teu GALL DE SANT PERE en un recipient amb reixeta, tapat i a la nevera.
ELABORACIÓ:
1. Reserva 1 CARXOFA BABY PREMIUM congelada i passa la resta a un bol apte per a microones. Afegeix-hi sal, pebre negre i un raig d'oli. Tapa i cuina a potència alta 6-7 minuts (850 W). Passa-les al got per triturar del teu robot de cuina. Tritura fins a obtenir una crema fina afegint-hi aigua al teu gust.
2. Talla la CARXOFA BABY encara congelada en fines làmines. Fregiu-les en abundant oli ben calent i reserva sobre paper absorbent.
3. Per al pilpil: Talla algunes unitats de la BARREJA DE BOLETS SILVESTRES PREMIUM a daus. Reserva les més petites per a guarnició sencera. Salteu els BOLETS SILVESTRES a foc fort amb sal, pebre i un rajolí d'oli d'oliva (1 min). Abaixa el foc i afegeix-hi un raig generós d'oli i un altre d'aigua. Bullir a foc lent fins a obtenir textura de salsa. Afegeix julivert picat.
4. Cuina el llom de GALL DE SANT PERE a la planxa o paella a foc mitjà-alt, 2 minuts (1 per cada costat). Presenta la crema de carxofes i el peix al centre del plat. Salseja abundantment amb el pilpil de bolets.
Que fàcil que és menjar bé