Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Gall de Sant Pere amb crema de carxofes i pilpil de bolets

Vegan Poke Bowl

El Gall de Sant Pere és un peix pla de sabor delicat i mantegós semblant al turbot o llenguado que et presentem en lloms de ració sense espines. Aquests peixos funcionen molt bé amb sabors vegetals i untuosos, per això us proposem una recepta amb una crema de carxofes suau i llisa, a més d'una emulsió de bolets amb tots els seus sucs. Una recepta clàssica i elegant sense compliacions ideal per gaudir del millor peix a les teves taules més festives.

Ampliar imatge

Gall de Sant Pere amb crema de carxofes i pilpil de bolets

Dificultat Baixa
25' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   OLI D'OLIVA VERGE EXTRA (2 CULLARADES)
  • •   JULIVERT PICAT (1 CULLERETA)
  • •   SAL
  • •   PEBRE NEGRE MOLT

Preu net de la ració 5,24€

Preparació Mostrar Mostrar

DESCONGELACIÓ

1. El dia abans, descongela el teu GALL DE SANT PERE en un recipient amb reixeta, tapat i a la nevera.

ELABORACIÓ:

1. Reserva 1 CARXOFA BABY PREMIUM congelada i passa la resta a un bol apte per a microones. Afegeix-hi sal, pebre negre i un raig d'oli. Tapa i cuina a potència alta 6-7 minuts (850 W). Passa-les al got per triturar del teu robot de cuina. Tritura fins a obtenir una crema fina afegint-hi aigua al teu gust.

2. Talla la CARXOFA BABY encara congelada en fines làmines. Fregiu-les en abundant oli ben calent i reserva sobre paper absorbent.

3. Per al pilpil: Talla algunes unitats de la BARREJA DE BOLETS SILVESTRES PREMIUM a daus. Reserva les més petites per a guarnició sencera. Salteu els BOLETS SILVESTRES a foc fort amb sal, pebre i un rajolí d'oli d'oliva (1 min). Abaixa el foc i afegeix-hi un raig generós d'oli i un altre d'aigua. Bullir a foc lent fins a obtenir textura de salsa. Afegeix julivert picat.

4. Cuina el llom de GALL DE SANT PERE a la planxa o paella a foc mitjà-alt, 2 minuts (1 per cada costat). Presenta la crema de carxofes i el peix al centre del plat. Salseja abundantment amb el pilpil de bolets.

Gall de Sant Pere amb crema de carxofes i pilpil de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits