Llom de lluç amb panaché de verdures

Llom de lluç amb panaché de verdures

Llom de lluç amb panaché de verdures

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç, submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs. Bull 5 minuts les mongetes verdes, retira i reserva. Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix les faves, la carxofa i els ceps. Salta uns minuts a foc fort, afegeix les mongetes, una mica d’aigua, tapa i abaixa el foc. Ofega uns 8 minuts, salpebre i reserva. Descongela les cebetes en un bol amb aigua i talla-les per la meitat. Escalfa una paella amb una cullerada d’oli i sofregeix a foc mig fins que es daurin. Retira les cebetes i reserva. A la mateixa paella col·loca els lloms de lluç per la part de la pell i cuina’ls uns 4 minuts, a foc mig, per que la pell quedi cruixent. Dona la volta i marca l’altre part un parell de minuts.

Treu el lluç i afegeix l’all trossejat i una mica més d’oli. Sofregeix fins que es dauri, afegeix el vinagre i deixa que s’evapori. Apaga el foc i afegeix les dosis de julivert trossejat.

Serveix els lloms de lluç sobre les verdures, salpebra i afegeix per sobre el sofregit d’all i julivert. Decora amb la cebeta tallada molt fina.

Cuina Llom de lluç amb panaché de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits