Llom de lluç amb panaché de verdures

Llom de lluç amb panaché de verdures

Llom de lluç amb panaché de verdures

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Una ceba tendra
  • •   Una branqueta de farigola
  • •   1 cullerada de vinagre de poma
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç, submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs. Bull 5 minuts les mongetes verdes, retira i reserva. Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix les faves, la carxofa i els ceps. Salta uns minuts a foc fort, afegeix les mongetes, una mica d’aigua, tapa i abaixa el foc. Ofega uns 8 minuts, salpebre i reserva. Descongela les cebetes en un bol amb aigua i talla-les per la meitat. Escalfa una paella amb una cullerada d’oli i sofregeix a foc mig fins que es daurin. Retira les cebetes i reserva. A la mateixa paella col·loca els lloms de lluç per la part de la pell i cuina’ls uns 4 minuts, a foc mig, per que la pell quedi cruixent. Dona la volta i marca l’altre part un parell de minuts.

Treu el lluç i afegeix l’all trossejat i una mica més d’oli. Sofregeix fins que es dauri, afegeix el vinagre i deixa que s’evapori. Apaga el foc i afegeix les dosis de julivert trossejat.

Serveix els lloms de lluç sobre les verdures, salpebra i afegeix per sobre el sofregit d’all i julivert. Decora amb la cebeta tallada molt fina.

Cuina Llom de lluç amb panaché de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits