Carxofes amb gambes a l'allet

Carxofes amb gambes a l'allet

Una amanida tèbia fàcil de cuinar que aporta les proteïnes de les gambes, la fibra i vitamines de carxofes, enciam i poma. Les fruites són excel·lents per introduir en plats com aquest, lleugers però saborosos, aportant la seva refrescant acidesa. Com a complement només falta un hidrat de carboni sigui pa (2 llesques 80g), unes mongetes (100g), pèsols (150g) o patates (150g).

Ampliar imatge

Carxofes amb gambes a l'allet

Descobreix aquesta deliciosa recepta de carxofes amb gambes a l'allet!

Dificultat Mitja
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Bitxo sec (2 g)
  • •   Cabdell d'enciam (40 g)
  • •   Poma tallada en làmines (70 g)
Preparació Mostrar Mostrar

1. Descongela els CORS DE CARXOFA BABY PREMIUM en un bol al microones, 2-3 minuts a potència mitjana (500 W).

2. Talla'ls per la meitat i daura'ls en oli d'oliva amb sal i pebre.

3. Afegeix el bitxo sec, 2 cubilets d'all trossejat i dos més de julivert trossejat, tots dos encara congelats.

4. Espera que l'all es cuini i perdi la força.

5. Abaixa el foc i afegeix les CUES DE GAMBA ja descongelades.

6. Salta lleument, tapa i aparta la paella del foc perquè s'acabin de cuinar el temps just (2 min).

7. Prepara una base d'amanida amb les fulles de cabdell i les làmines de poma.

8. Presenta les carxofes i les gambes a sobre.

9. No oblidis salsejar amb els sucs de la paella.

Cuina Carxofes amb gambes a l'allet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits