Caldoso de halibut con espinacas

Caldoso de halibut con espinacas

Una cassola de cullera que compon un menú complet. Proteïnes, verdures de diferents tipus i mongetes com si fossin hidrats de carboni integrals. Una peça de fruita fresca sempre és un bon complement per aportar vitamines. Una poma, per exemple, marida genial amb un trosset (25g) de formatge curat, completant a més una de les tres racions de lacti recomanades al llarg del dia.

Ampliar imatge

Caldoso de halibut con espinacas

Descobreix aquesta recepta tant healthy i fàcil de preparar!

Dificultat Mitja
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Allubies en conserva (120 g)
  • •   Oli d'oliva verge extra (20 g)
  • •   Sal, pebre negre (2 g)
Preparació Mostrar Mostrar

1. Escalfa una cassola a foc fort.

2. Afegeix-hi la JULIANA DE VERDURES directament congelada i l'oli d'oliva.

3. Ofegar 2-3 minuts fins que les verdures s'estovin.

4. Abaixa el foc.

5. Afegeix les mongetes i una part del seu suc de conservació.

6. Afegeix-hi l'aigua que consideris fins que adquireixi aspecte caldós.

7. Continua cuinant a foc lent fins que comenci a bullir.

8. Mentrestant, passa les porcions d'ESPINAQUES EN PORCIONS a un bol apte per a microones, tapat.

9. Escalfa 3-4 minuts a potència mitjana (500W).

10. Aboca'l sobre un colador i aixafa amb una cullera per eliminar l'excés de líquid.

11. Afegeix-les al caldós i reparteix bé.

12. Salpebre el filet de HALIBUT BASIC i afegeix-lo a la cassola.

13. Tapa i segueix cuinant a foc lent 4-5 minuts fins que el peix quedi completament cuit al centre.

14. Prova el brou i corregeix de sal si cal.

Cuina Caldoso de halibut con espinacas amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits