Quinoa amb saltat de verdures i salmó

Quinoa amb saltat de verdures i salmó

Dificultat Baixa
15 min
395 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

Talla el salmó a daus i reserva’l.

En una paella amb una mica d’oli ben calent, afegeix la juliana directament congelada.

Posteriorment, afegeix-hi la quinoa i els cubs d’all. Ofega-ho durant 4-5 minuts.

Afegeix-hi el julivert, la salsa de soja, el pebre i retira-ho del foc.

Salpebra els daus de salmó i cuina’ls al vapor 2 minuts, o en el microones a mitja potència durant 1,5-2 minuts, i afegeix-los al saltat.

Nota: Els daus de salmó també es poden cuinar a la planxa i afegir-los al saltat de quinoa.

Cuina Quinoa amb saltat de verdures i salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits