Ofegat d’alls tendres amb bolets i mongetes verdes extrafines

Ofegat d’alls tendres amb bolets i mongetes verdes extrafines

Recepta d’ofegat d'all amb mongetes. Plat fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
321 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre vermell dolç la Sirena
  • •   60 g de pernil dolç
  • •   Oli d'oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Posa a escalfar aigua en una olla i afegeix una mica de sal. Quan bulli, aboca-hi les mongetes, directament congelades, i deixa-les coure de 6 a 8 minuts. Seguidament, treu-les i refreda-les amb aigua i gel.

 

En una cassola comença a sofregir els alls tendres, directament congelats, amb oli d’oliva. A continuació, afegeix els bolets, directament congelats i, finalment, les mongetes tendres prèviament escorregudes.

 

Un cop cuinats les verdures i els bolets, col·loca’ls en un plat, afegeix el pernil dolç i, per finalitzar, assaona amb el pebre vermell dolç i un raig d’oli d’oliva.

 

Cuina Ofegat d’alls tendres amb xampinyons i mongetes verdes extrafines amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits